Behandl børneeksem med en regenererende creme med B12 vitamin

Dette indhold er sponsoreret

Børneeksem er en kløende og tør hudlidelse, som op til 20% af alle børn og unge oplever. Lidelsen kan vise sig på mange måder. Nogle får små plamager med kløende og tør hud, mens andre kan få det over hele kroppen. 

For spædbørn kan eksem komme som blærer på hænder og kinder. Ældre børn får en rød og irriteret hud i knæhaser, albuer, ankler og håndled. For de ældste børn og nogle voksne vil eksem lige fortykket hud, som oftest kommer på hals og i ansigtet. 

For at komme børneeksem til livs, kan du anvende en regenererende creme med B12 vitamin. Denne plejer og behandler børneeksem, og er et produkt specifikt lavet som creme mod børneeksem. 

Fugtgivende og lindrende

Med PHARMA Cobalamin får du en creme mod eksem, som er baseret på vitamin B12. Dette vitamin styrker hudens naturlige forsvar, og er både fugtgivende og lindrende for din eksem plagede hud. 

Cremen indeholder ingen farvestoffer, parabener eller hormonforstyrrende ingredienser. I stedet er den 100% vegansk og dansk produceret, så den er skånsom for din hud. 

Du skal anvende cremen på områder med eksem hver dag, lige efter du har været i bad. Dermed får din hud både fugt og B12 vitamin dagligt, som giver en ekstrem effektiv behandling af tør og irriteret eksem plaget hud. 

Ingen kender årsag – men her er svaret på behandlingen

Det er ikke helt bevist, hvorfor nogle børn udvikler børneeksem. Dog skyldes langt de fleste tilfælde af børneeksem en arvelig faktor, hvor enten én eller begge forældre selv har haft lidelsen. 

Det er en genfejl på proteinet filaggrin, som er hudens egen naturlige barriere. Hvis denne ikke fungerer optimalt, så er huden mere modtagelig over for sygdomme såsom børneeksem. 

Du kan også selv prøve at komme udviklingen af børneeksem i forkøbet. Pas på med at udsætte dit barn for støv og pelsdyr, da disse kan være skadelige hvis dit barns hud ikke er tilstrækkelig modstandsdygtig. Derudover bør du også undgå lange varme bade, som kan udtørre dit barns hud. 

På trods af en stadig undren for hvorfor nogle børn får børneeksem, så findes svaret på den korrekte behandling heldigvis: En regenererende creme med vitamin B12. 

Køb online og mærk forskellen

Følger du linket ovenfor, kommer du direkte ind på et link, hvor du kan købe PHARMA Cobalamin cremen mod børneeksem. 

Så snart du begynder at påføre cremen, vil du efter få dage kunne mærke forskellen og se eksemen trække sig tilbage. Cremen hjælper særligt mod kløen og er lindrende og fugtgivende for din hud.