HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Klasser

Du kan tilmelde dig 5 klasser ad gangen - tre uger frem. Eventuelle ændringer bliver vist på vores skema online.

Når du melder dig til en klasse, er det bindende. Altså trækker vi klippet fra dit kort, medmindre du afmelder yogaklassen senest 4 timer før klassen starter. Hvis du har et kulakort og ikke møder op til en booket klasse, koster det 25 kr som bliver trukket automatisk sammen med din næste betaling.

Har du booket online, skal du checke ind senest 10 minutter inden klassens start, ellers ryger pladsen i drop-in puljen, og du mister et klip, eller du får en bøde på 25 kr hvis du har kulakort.

Vælger du at komme som drop-in, skal du være i Hamsa omklædt senest 10 minutter før klassens begyndelse, for at nå at checke dig ind.

Hamsa Yoga Studio forbeholder sig retten til at ændre skemaet i tilfælde af at en lærer bliver syg. Man tilmelder sig altså yogaformen og tidspunktet men ikke yogalæreren.

Vi forbeholder os retten til at tage stemningsbilleder i Hamsa Yoga Studio og at dele disse på sociale medier. 

Regler for klippekort

Klippekort med 5 og 10 klip skal bruges inden for 6 måneder. 
Introkort på 3 klip skal bruges inden for 3 måneder!

Introkortet kan kun købes én gang pr elev, det samme gælder 1 gratis prøvetime.

Klippekort kan kun forlænges i tilfælde af sygdom, og i dét tilfælde, skal du sende en mail og medsende dokumentation for sygdoms perioden.

Når du melder dig til en klasse, er det bindende. Altså trækker vi klippet fra dit kort, medmindre du afmelder yogaklassen inden udløbsfristen som er 12 timer før klassens start. Du afmelder selv via din profil.

Køb af alle yogakort er bindende, kan ikke overføres til venner og refunderes ikke. Klippekort bliver aktiveret fra den dato du booker din første klasse, ikke fra købsdatoen.

Regler for kulakort

Kula betyder på sanskrit “familie", "gruppe" eller "enhed”, bliv en del af Hamsa-familien og dyrk så meget yoga du har lyst til hver dag, måned efter måned.

Kulakortet giver adgang til ubegrænset træning på månedsbasis. medlemskabet kan begynde på alle dage i måneden og er uden binding (bortset fra en måneds forudbetaling), dvs. skulle du ønske det, kan du opsige medlemskabet igen allerede samme dag, som du har startet det (i så fald vil medlemskabet vare 2 måneder, som du betaler for på én gang ved indmeldelsen).

Kortet er aktivt fra den dag du køber det, ikke fra den dag du tager din første klasse!

På dagen for indmeldelsen betaler du for: en måneds træning samt en måneds forudbetaling, altså to måneders i alt.
Herefter betaler du månedsvis forud, på den dag i måneden, hvor du oprettede dit kulakort. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet.

Hvis du f.eks. køber et kulakort d. 15. januar, betaler du altså prisen for to måneder med det samme (en måneds træning og en måneds forudbetaling). D. 15. februar bliver der automatisk trukket for den næste måned på din bankokonto, den 15. marts bliver den kommende måned trukket osv. 

Forudbetalingen dækker for det tilfælde at dit kort, skulle blive afvist ved den månedlige opkrævning. Hvis det sker, får du besked pr. mail med en opfordring til at gå ind på vores hjemmeside og angive et nyt betalingskort. Hvis du ikke gør det, dækker din forudbetaling en måneds træning hvorefter dit medlemskab ophører.

OBS: Hvis du tilmelder dig til en klasse med dit kulakort, men ikke møder op, eller glemmer at cheke ind, koster det 25 kr, som bliver trukket sammen med den næste automatiske månedlige betaling.

Dit kulakort kan sættes i bero 1 måned ad gangen, 2 gange pr kalender år. Du gør dette via din profil. Bero kan ikke ændres når først det er gennemført.

Du afmelder selv dit kulakort via din profil. Opsigelse af kulakort skal ske senest 48 timer inden den næste planlagte betaling. Du er herefter fortsat medlem – og kan træne ubegrænset – indtil måneden er gået, samt en måned mere; betalingen i denne periode er den forudbetaling, som du betalte ved indmeldelsen.

Hvis f.eks. din sidste automatiske betaling er opkrævet 15. august og du opsiger medlemskabet 20. august, vil de automatiske betalinger ophøre med det samme og du vil herefter stadig kunne træne ubegrænset t.o.m. 14. oktober.

Alle med et kreditkort, som accepteres i betalingssystemet, kan tegne medlemskab. Husk via din profil at skifte kreditkort, hvis du skifter bank, bankkonto, får nyt betalingskort f.eks. fordi det gamle blev stjålet. Du skal i så fald gennemføre en ny betaling manuelt via din profil, for at dit medlemskab kan fortsætte.

Bemærk: Vi opbevarer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre for dit betalingskort i vores egne systemer. Vores betalingsleverandør, ePay, opbevarer dem i deres højt sikrede og certificerede systemer.

Regler for ugekort

Ugekortet giver ubegrænset adgang til yoga klasser i en uge (7 dage). Ugekortet kan ikke forlænges, sættes i bero og er personligt.

Ugekortet aktiveres, når du booker den første klasse.

Hvis man ikke møder op til en tilmeldt klasse, eller glemmer at checke ind, bliver udløbsdatoen for ugekortet rykket en dag frem. Framelding af klasser skal ske senest 12 timer før klassens start. Du framelder selv via din profil.

Regler for events

Event tilmeldinger er personlige og bindende.

Det er ikke muligt give din plads til et event til en anden.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i en workshop du er tilmeldt, skal du sende os en mail senest 48 timer inden workshoppen for at få dine penge retur - 10% (min. 100 kr ) i administrations gebyr.

Vi forbeholder os retten til at tage billeder og filme på alle events.

Regler for gavekort

Gavekortet kan bruges til alle varer i vores webshop, dog er det ikke muligt at bruge det til månedskortet, kulakortet, da den månedlige automatiske betaling bliver trukket via et kreditkort.

Gavekort kan ikke udbetales kontant og udløber 1 år fra købsdato.

Betalingsbetingelser

Alle priser er som vist i danske kroner. Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling sker forud og pengene hæves næste bankdag. betaling kan ske med et af de oplistede kreditkort: Dankort, Visa, Mastercard.

Bruger du et udenlandsk kort pålægger vi et gebyr på 3,75% af beløbet (svarende til gebyr opkrævet ved udenlandske kreditkort).

Vores system sørger for at dine oplysninger bliver krypteret og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger.

Du skal starte med at oprette en profil på vores hjemmeside. Når du har en profil, kan du købe diverse medlemsskaber og tilmelde dig klasser. Husk at læse købsbetingelserne grundigt, inden du foretager et køb.

Du skal kun tilmelde dig klasser, du ved, du kan være med på fra start til slut, da det kan være forstyrrende, hvis en elev går enten midt i en klasse eller under afspænding.

Dit kulakort kan sættes i bero 1 måned, to gange pr kalender år. Dette gør du via din profil.

Når du har sat dit kort i bero, bliver det automatisk aktiveret igen efter 1 måned. Hvis du fortryder din pause og vil starte til yoga igen før måneden er gået, skal du købe et andet medlemsskab i mellemtiden, evt et ugekort eller hvad der nu giver bedste mening for dig.

Man opsiger sit kulakort via sin profil. Log in og tryk på "my profile" i øverste højre hjørne. Find kulakortet og tryk på knappen "cancel". Du er herefter fortsat medlem og kan træne ubegrænset indtil måneden er gået, samt en måned mere; betalingen i denne periode er den forudbetaling, som du betalte ved indmeldelsen. Opsigelse af kulakort skal ske senest 48 timer inden den næste planlagte betaling. 

Alle klippekort er personlige og kan ikke overføres til venner eller deles mellem flere.

Glemte sager bliver opbevaret i glemmebøtten i Hamsa. Bøtten tømmes hver den 1. i måneden, og sagerne gives til Røde Kors.

Det er muligt at booke en privat time med en af Hamsa's dygtige yogalærere. Send en mail via kontaktformularen.

Man kan låne yogamåtter i studiet. De findes i salen. Det er ikke muligt at få opbevaret sin yogamåtte i studiet. 

Har du booket online, skal du checke ind senest 10 minutter inden klassens start, ellers bortfalder forhåndsbookingen, og du risikerer ikke at få plads på klassen. Udebliver du fra en booking, mister du et klip eller får et gebyr på 25 kr. 

Vælger du at komme som drop-in, skal du være i hamsa omklædt senest 15 minutter før klassens begyndelse for at nå at checke dig ind.
Vi tilbyder ikke gratis prøvetimer, men et introkort til en rigtig god pris. Find introkortet ved at klikke på menupunktet "priser".

Hvis du ikke har en yogamåtte, kan du låne en i studiet. 

Sørg for at have noget tøj på som du kan bevæge dig i, gerne varme strømper og en trøje til afspænding og meditation.

Du kan melde dig på 5 klasser ad gangen - tre uger frem. Eventuelle ændringer bliver vist på vores skema online.

Vi råder ofte folk til at gå et par gange om ugen, men er du helt ny indenfor yoga kan det være en god ide at begynde blidt med bare én gang om ugen i nogle måneder. Kroppen skal have tid til at omstille sig til de nye bevægelser og det tager tid. Dyrker man yoga 2-3 gange om ugen har vores elever meldt tilbage og fortalt om vidunderlige forandringer. Vi har hørt folk beskrive at de føler sig beriget med energi, tilpas i kroppen, gladere, afstressede og i bedre kontakt med dem selv.

Ja, alle kan lave yoga. Det handler ikke om at kunne nå noget som helst, og hver og en af os gør yoga der hvor vi er. Men det er en rigtig god ide at vælge et niveau der passer en, så man skåner sig selv for oplevelsen af at man er dumpet ned blandt 15 slangemennesker der ler og griner mens de står i underlige stillinger og man selv føler sig som en strandet hval. Smidighed kommer til en som en langsom, fin proces gennem mange års praksis så bare nyd turen.

Yoga adskiller sig ved at fokus ligger i processen og ikke i resultatet. det handler om at være bevidst mens du bevæger dig, og om den subtile forening af åndedræt og bevægelse. Yoga indeholder unikke stillinger ukendt indenfor andre systemer, stillinger som påvirker kroppens led, muskler, organer, kirtler og energibaner.

Nej, der findes ikke en Hamsa app. Tilgengæld er vores hjemmeside mobilvenlig. På iPhones har du mulighed for at føje hjemmesiden til din hjemmeskærm, og på den måde komme direkte ind på hjemmesiden.