HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Klasser

Du kan tilmelde dig 5 klasser ad gangen - tre uger frem. Eventuelle ændringer bliver vist på vores skema online.

Når du melder dig til en klasse, er det bindende. Altså trækker vi klippet fra dit kort, med- mindre du afmelder yogaklassen senest 12 timer før klassen starter. Hvis du har et kulakort og ikke møder op til en booket klasse, koster det 25 kr som bliver trukket automatisk sammen med din næste betaling.

Har du booket online, skal du checke ind senest 10 minutter inden klassens start, ellers ryger pladsen i drop-in puljen, og du mister et klip, eller du får en bøde på 25 kr hvis du har kulakort.

Vælger du at komme som drop-in, skal du være i Hamsa omklædt senest 10 minutter før klassens begyndelse, for at nå at checke dig ind.

Hamsa Yoga Studio forbeholder sig retten til at ændre skema’et i tilfælde af at en lærer bliver syg. Man tilmelder sig altså yogaformen og tidspunktet men ikke yogalæreren.

Regler for klippekort

5 + 10 klippkort skal bruges inden for 6 måneder, intro kort på 3 klip skal bruges inden for 3 måneder!

Intro kortet kan kun købes én gang pr elev.

Klippekort kan kun forlænges i tilfælde af sygdom, og i dét tilfælde, skal du sende en mail og medsende dokumentation for sygdoms perioden.

Når du melder dig til en klasse, er det bindende. Altså trækker vi klippet fra dit kort, med- mindre du afmelder yogaklassen inden udløbsfristen som er 12 timer før klassens start. Du afmelder selv via din profil.

Køb af alle yogakort er bindende, kan ikke overføres til venner og refunderes ikke. klippe- kort bliver aktiveret fra den dato du booker din første klasse, ikke fra købsdato'en.

Regler for kulapass

Kula betyder på sanskrit “familie, gruppe eller enhed”, bliv en del af hamsa-familien og dyrk så meget yoga du har lyst til hver dag, måned efter måned.

Kula kortet giver adgang til ubegrænset træning på månedsbasis. medlemskabet kan begynde på alle dage i måneden og er uden binding (bortset fra en måneds forudbetaling), dvs. skulle du ønske det, kan du opsige medlemskabet igen allerede samme dag, som du har startet det (i så fald vil medlemskabet vare 2 måneder, som du betaler for på én gang ifm. indmeldelsen).

Kortet er aktivt fra den dag du køber det, ikke fra den dag du tager din første klasse!

På dagen for indmeldelsen betaler du for: en måneds træning samt en måneds forudbetal- ing, altså to måneders pris i alt.
Herefter betaler du månedsvis forud, på den dag i måneden, hvor du oprettede dit kula- kort. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet.

Hvis du f.eks. køber et kulakort d. 15. januar, betaler du altså to måneders pris med det samme (en måneds træning og en måneds forudbetaling). D. 15. februar bliver der automatisk hævet en månedspris på din bankkonto, den 15. marts bliver der hævet endnu en månedspris osv.

Forudbetalingen dækker for det tilfælde at dit kort skulle blive afvist ved den månedlige opkrævning. Hvis det sker, får du besked pr. mail med en opfordring til at gå ind på vores hjemmeside og angive et nyt betalingskort. Hvis du ikke gør det, dækker din forudbetaling en måneds træning hvorefter dit medlemskab ophører.

Vi sender dig en bekræftelse/kvittering for indgået aftale via email. Vi sender desuden en kvittering på mail hver måned, når vi har hævet betalingen fra din konto.

obs!

Hvis du tilmelder dig til en klasse med dit kulakort, men ikke møder op, eller glemmer at cheke ind, koster det 25 kr, som bliver trukket sammen med den næste automatiske månedlige betaling.
Dit kulakort kan ikke sættes i bero, ej heller ved sygdom.

Du afmelder selv dit kula kort via din profilside, hvilket øjeblikkelig vil stoppe de automa- tiske opkrævninger. Du er herefter fortsat medlem – og kan træne ubegrænset – indtil måneden er gået, samt en måned mere; Betalingen i denne periode er den forudbetaling, som du betalte ved indmeldelsen.

Hvis f.eks. din sidste automatiske betaling er opkrævet 15. august og du opsiger medlemskabet 20. august, vil de automatiske betalinger ophøre med det samme og du vil herefter stadig kunne træne ubegrænset t.o.m. 14. oktober.

Alle med et kreditkort, som accepteres i betalingssystemet, kan tegne medlemskab. Husk via din yogaprofil at skifte kreditkort, hvis du skifter bank, bankkonto, får nyt betalingskort evt. fordi det gamle blev stjålet eller lignende. Du skal i så fald gennemføre en ny betaling manuelt via din profilside, for at dit medlemskab kan fortsætte.

Bemærk: Vi opbevarer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre for dit betalingskort i vores egne systemer. Vores betalingsleverandør, ePay, opbevarer dem i deres højt sikrede og certificerede systemer.

Regler for ugekort

Ugekortet giver ubegrænset adgang til yoga klasser i en uge (7 dage). Ugekortet kan ikke forlænges, sættes i bero og er personligt.

Ugekortet gælder, når det aktiveres. Det aktiveres, når du booker en klasse.

Hvis man ikke møder op til en tilmeldt klasse, bliver udløbsdatoen for ugekortet rykket en dag tilbage. Framelding af klasser skal ske senest 12 timer før klassens start. Du framelder selv via din profil.

Regler for events

Event tilmeldinger er personlige, bindende og refunderes ikke.

Det er ikke muligt give din event plads til en anden.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i en workshop du er tilmeldt, skal du sende os en mail senest 48 timer inden workshoppen for at få dine penge retur - 10% (min. 100 kr ) i administrations gebyr.

Vi forbeholder os retten til at tage billeder og filme på alle events.

Regler for gavekort

Gavekortet kan bruges til alle varer i vores webshop, dog er det ikke muligt at bruge det til månedskortet, Kulakortet, da den månedlige automatiske betaling bliver trukket via et kredit kort.

Gavekort kan ikke udbetales kontant og udløber 1 år fra købsdato.

Betalingsbetingelser

Alle priser er som vist i danske kroner. Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling sker forud og pengene hæves næste bankdag. betaling kan ske med et af de oplistede kreditkort: dankort, visa, mastercard.

Bruger du et udenlandsk kort pålægger vi et gebyr på 3,75% af beløbet (svarende til gebyr opkrævet ved udenlandske kreditkort).

Vores system sørger for at dine oplysninger bliver krypteret og er sikre, inklusiv dine bank- oplysninger.

About Hamsa Yoga Studio

Hamsa Yoga Studio består af en række indbydende, velfungerende og hjertelige yoga studier. Firmaet blev grundlagt af Soham & Trine i 2004, og siden har Hamsa Yoga Studio Aps udviklet sig ud fra en vision om yoga til folket, samt et positivt syn på mennesket, kroppen, sindet, sjælen, byen og verden. Siden 2009 har Soham Johansen været ene-ejer og direktør. Skolen tager afsæt i en hjerteorienteret filosofi, der har sine rødder i den tantriske tradition. I Hamsa Yoga Studio mødes: gammelt og nyt, myter og videnskab og "the bourgeoisie and the rebel"

HAMSA YOGA STUDIO:

HAMSA YOGA STUDIO
KØBENHAVN N

Hamsa Yoga Studio er et indbydende, velfungerende og hjerteligt yoga studio lige ved søerne på Nørrebro. Skolen blev grundlagt af Soham & Trine i 2004, og siden har Hamsa Yoga Studio udviklet sig ud fra en vision om yoga til folket, samt et positivt syn på kroppen, sindet, sjælen, byen og verden. Siden 2009 har Soham Johansen været ene-ejer og direktør. Skolen tager afsæt i en hjerteorienteret filosofi, der har sine rødder i den tantriske tradition. I Hamsa Yoga Studio København mødes: gammelt og nyt, myter og videnskab og "the bourgeoisie and the rebel"

Gennem de sidste mange år har Shiva passet på Hamsa Yoga Studio i København. Hans murti (figur) pryder studiet i en ganske særlig form, nemlig ananda tandava, ekstatisk glædesdans.

Shiva er herren over alle yogier. Han afbilledes ofte enten siddende i dyb meditation eller dansende vildt og voldsomt. Han er et skatkammer af anugraha shakti, det universelle hjertes godgørende kraft som flyder evigt igennem alt i eksistensen.
Denne energis primære handling er at afsløre tilstedeværelsen af kærlighed overalt.
Nogen gange tager Shiva, eller hans ”godgørende energi” form som et menneske og det kaldes en guru (en vejleder) andre gange tager det form som dit hjertes stemme.
Gennem guruens nåde, eller ved at lytte til hjertets stemme, vækkes kundalini shakti, rå spirituel energi, og denne handling tænder en flamme der oplyser sind og krop samt vækker umådelig, naturlig glæde i yogien.

Hamsa Yoga Studio
København City

Hamsa Yoga Studio i KBH K, der det seneste skud på stammen af hamsas familetræ. Stedet åbnede i sensommeren 2014. I dette studio samler vi al workshop og event aktivitet og håber på at vi kan skabe et tempel hvor uddannelse, musik og skønhed kan blomste.

Som Istha devata, eller skytsengel for stedet har jeg valgt Mayura, Påfuglen. Her er en lille fortælling om påfuglen og dens tilhørsforhold til Saraswati, Gudinden for visdom og indsigt.

I begyndelsen var der kaos i universet. Alt eksisterede i sin opløste og flydende form. Brahma, Skaberen, tænkte for sig selv “Hvordan bringer jeg orden til dette kaos?” Og Devi, Gudinden svarede “Med viden og visdom!” Fra hendes oprindelige uendelig form gjorde Devi sig lille som et sesam frø og lagde sig til hvile i munden på Brahma. Her begyndte hun at tage en ny form, en metamorfose af episke proportioner. Så en dag, da hun var klar, trådte hun ud af Brahmas store mund, som ud af en dør.

Hendes kommen blev bebudet af en dansende påfugl og hun red på en hvid svane. Hun bar en smuk hvid sari samt en mala af rosa perler. I den ene hånd holdte hun en samling af hellige tekser og i den anden en veena, et musik instrument med strenge og en svanebøjet hals. Gudinden sagde “viden og visdom hjælper en til at se muligheder der, hvor man før kun så problemer” og under hendes kyndige vejledning lærte Brahma at sanse og se, lytte, tænke, begribe ting og kommunikere. Han begyndte at se på det kosmiske kaos og ane den visdom og skønhed der lå deri. Således tog en ny Gudinde form. Brahma opdagede mantras og melodier i det vibrerende og pulserende kaos, og han besluttede sig for at kalde denne nye guddom for Vagdevi eller Saraswati, Gudinden for musik og tale.

Sammen begyndte de to at chante, og lyden af mantras og ragas fyldte universet med vital energi eller livskraft, også kaldt prana. Da denne livskraft og vibrationerne fra de kraftfulde mantras rørte materien begyndt alt at tage form, og kosmos fik struktur. Himlen, med alle dens stjerner, rejste sig op og dannede et tag. Oceanerne lagde sig ned og jorden dukkede op imellem de to. Solen steg op, månen blev fuld og tiltog og aftog, og tidevandet begyndte. Årstiderne blev sunget frem, frø begyndte at spire, planter bar blomst og frugt, og dyr begyndte at vandre, fugle tog på træk, og livets rytme begyndte at opstå istedet for tidligere tiders tilfældighed og kaos.

Således skabtes den verden vi kender i dag af Brahma med Saraswati, som den form af Devi, Gudinden, der velsignede alt med prana, visdom og indsigtens lys. Påfuglen går forud for Saraswati og fortæller verden om hendes fødsel. Derfor har jeg valgt påfuglen som symbol for Hamsas nye kursusted i CPH CITY

HAMSA YOGA STUDIO
AARHUS

Drømmen om et yoga studie i Aarhus tog form efter en session med to vediske astrologer. Efteråret 2012 blev brugt på at kigge efter lokaler, men da vi trådte ind i Mejlgade 50bb, var det kærlighed ved første blik. På en rejse til Indien i starten af december, faldt Soham over en vidunderlig murti af Shivas hellige tyr Nandi. Med møje og besvær, blev denne 38 kg tunge marmor figur transporteret hjem til danmark, og indsat som skytsengel i det nye yoga studie i aarhus d.10 december 2012. Skolen tager afsæt i en hjerteorienteret filosofi, der har sine rødder i den tantriske tradition. I Hamsa yoga studio aarhus mødes: gammelt og nyt, myter og videnskab og "the bourgeoisie and the rebel"

Til Hamsa yoga studio i aarhus har vi valgt et symbol som er Shivas hellige tyr, Nandi.

Den hvide tyr Nandi er en af Shivas mest hengivne tilbedere. En legende fortæller endda at han tilbød at bære shiva på sin ryg, da intet andet i universet var stærkt nok til at rumme Shivas enorme vægt. Nandi symboliserer dharma, rigtige handlinger bestemt af den rolle eller forpligtigelser ens hjerte har anvist. Han står også ved porten til Shivas templer som den der passer på, og en yogi bør anerkende hans tilstedeværelse før han eller hun træder ind og søger darshan, audiens, hos shiva, yogiernes konge.